آکادمی کسب و کار و افزایش درآمد
ما در آکادمی کسب و کار مدیران مانی با هدف تبدیل علاقهمند به کارآفرین و صاحب کسب و کار در راستای علاقه شخص، پیش از هر صحبتی لازم دانستیم که ابتدا کسب و کار را برای شما معنی و تعریف کنیم:
کسب و کار چیست؟
کسب و کار یا بیزینس (Business) یک مجموعه و یا سازمانی است که برای فراهم کردن کالا، ارائه خدمات و یا هردو برای مشتری ایجاد شده است.
بیشتر کسب و کارهایی که مالک آن یک شخص حقیقی است به منظور سودآوری و افزایش دارایی صاحب آن بوجود آمدهاند.
اما در کنار کسب و کارهای خصوصی، کسب و کارهای دولتی نیز وجود دارند که هدف اصلی و اولیه آن نه سودآوری، بلکه جذب مخاطب و مشارکت تعدا زیادی از افراد جامعه است.
معمولاً کسب و کار هایی که در شکل خصوصی ایجاد میشوند علاوه بر سود بر فروش بیشتر تمرکز میکنند و همواره در تلاشند که سهم بیشتری از بازار را به خود اختصاص دهند. پس بطور خلاصه:
کسب و کار خصوصی: فروش و سود بیشتر و اختصاص دادن سهم بیشتر بازار به خود.
کسب و کار دولتی: تمرکز به مشارکت مردم.
روش های کسب و کار
بصورت کلی اگر بخواهیم روشهای شروع یک کسب و کار را بررسی کنیم به 3 دسته تقسیم میشوند:
- راه اندازی کسب و کار از صفر.
- خرید کسب و کار موجود از شخص دیگر.
- اخد نمایندگی.
انواع کسب و کار
تعریف و توضیح و یا حتی نام بردن از انواع کسب و کارها، کار سخت و دشواریست و حتی گاهی غیر قابل تعریف است. اما به نظر ما، کسب و کارها را میتوان به 9 دسته کلی تقسیم کرد:
- کسب و کار های خدماتی
- کسب و کار های واسطه گری
- کسب و کار های کامپیوتری
- کسب و کار های خانگی
- کسب و کارهای روستایی
- کسب و کارهای مالی و سرمایه گذاری
- کسب و کارهای وابسطه به موبایل
- کسب و کارهای دانشگاهی
کسب و کارهای خدماتی: به هوعی از کسب و کار گفته میشود که شخص صاحبکار به جای فروش کالایی به مشتری به آن خدمات ارائه میکند. که این خدمات هرکدام نیاز خاصی را برطرف میکنند.
در حقیقت کسب و کار های خدماتی به شرکتها و یا موسسههایی گفته میشود که یک نوع خدمات را به مشتری ارائه و بصورت حرفهای پشتیبانی میکنند.
کسب و کار های واسطهگری: به فردی که بین فروشنده و خریدار قرار میگیرد واسطه گر میگویند و به کسب و کاری که این فرد انجام میدهد واسطه گری میگویند.
در فضای حقیقی فرد واسطهگر میتواند کمیسیون و یا کارمزدی را از هر دو طرف دریافت کند اما در فضای مجازی این کمیسیون فقط از فروشنده دریافت میشود.
کسب و کارهای کامپیوتری: برای این نوع بیزینس تعریف دقیقی وجود ندارد اما شاید بهترین تعریف برای این کسب و کار این است که بعد از یادگیری نرمافزارهای خاص و تخصصی هم به صورت حضوری و هم در منزل بصورت فریلنسری انجام داد.
کسب و کار های خانگی: این نوع درآمدزایی بعد از شیوع کرونا به صورت چشمگیری طرفدار پیدا کرد و تورم بالا نیاز به عنوان کاتالیزور به محبوب شدن این نوع کسب و کار سرعت بخشید.
معروفترین و پرطرفدارترین این نوع بیزینس درست کردن انواع خوراکیها و تولید صنایع دستی میتوان نام برد.
کسب و کارهای روستایی: از دیرباز پدران ما مشغول به این نوع کسب و کار بودهاند که مهمترین آنها کشاورزی و دامپروری است و در دنیای امروز نیز همچنان باقی مانده و پابرجاست.
کسب و کارهای مالی و سرمایه گذاری: بیزینسهایی مثل بازار فارکس، بازار ارز دیجیتال و حتی خرید مسکن و طلا را میتوان در این دسته قرار داد.
کسب و کار های وابسطه به موبایل: این نوع کسب و کار را میتوان در دسته بیزینسهای خانگی نیز قرار داد که از پرطرفدارترین آنها ادمینی است که هم بصورت دورکاری و هم بصورت حضوری میتوان از آن درآمدزایی کرد.
کسب و کار های دانشگاهی: بر اساس آمار بسیاری از دانشجوها در دوران دانشجویی در کنار تحصیل، مایل به کار و درآمدزایی هم هستند. که این کار برای رشتههایی که زمان کلاس آنها طولانیتر است بسیار دشوارتر از سایر رشتهها میباشد.
ایده کسب و کار
از هر کاری که فکر میکنید میتوان کسب درآمد کرد اما چطور؟!
در دنیای امروز افراد خیلی زیادی هستند که با وجود شاغل بودن و داشتن درآمد، علاقه مند به راه اندازی بیزینس خودشان هستند. اما یکی از بزرگترین مشکلات و دغدغههای آنها نداشتن ایده کسب و کار و یا تعادل نداشتن کسب و کار مورد علاقه با بودجهی آنهاست.
با وجود همهگیر شدن استفاده از اینترنت و تولید صفحات اجتماعی متعدد میتوان به راحتی بیزینس مورد علاقه خودتان را راهاندازی کنید و از آن درآمد داشته باشید. اما به شرطی که با این دنیای بزرگ و گسترده را بلد باشید یا به عبارتی زبان آن را بدانید.
مجموعه آکادمی کسب و کار مدیران مانی با تکیه به تجربه و دانش خود توانسته است، دورهی آموزشی تهیه و آماده کند که در آن ایده های کسب و کار متناسب با بودجه شما پیشنهاد میشود.
اصول کسب و کار
هرکاری در دنیا اصول و قواعد خاص خودش را دارد که اگر شما بدون اطلاع از آنها وارد شوید نه تنها سودی حاصل نمیکنید بلکه ضررهای زیاد و گاهی غیر قابل جبران دامنگیر شما میشود.
برای راه اندازی کسب و کار هم باید اصول و قواعد آن را بدانید و رعایت کنید و برای قدم به قدم آن برنامه ریزی داشته باشید.
میزان موفقیت شما بطور مستقیم به این بستگی دارد که چقدر در پایه ریزی اولیه کارتان موفق بودهاید.
دوره جامع بیزینس اسپید که توسط آکادمی کسب و کار مدیران مانی تهیه و تنظیم شده به شما کمک میکند که اصول اولیه و لازم برای شروع و راه اندازی کسب و کارتان را یاد بگیرید و بیزینس خودتان را محکم و استوار پایه ریزی کنید.
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
بازاریابی تلفنی (فروش تلفنی) چیست؟
کارآفرین کیست؟
مدیریت هزینه چیست؟
تکنیک های طلایی فروش بیشتر + لیست کتاب های جذب مشتری
بهترین برنامه ریزی در زندگی و اهمیت آن برای رسیدن به هدف
تکنیک های فروش حرفه ای که صاحبین کسب و کار باید بدانند
در این مقاله با 3 تکنیک ساده در فروش آشنا میشوید که هر صاحب کسب و کار و فروشندهای باید بداند.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.