به چه کسی کارآفرین موفق میگویند؟
آنچه در این مقاله می خوانید...
Toggleکارآفرین موفق کیست؟
در مقالههای قبل به پرسش کارآفرین کیست بصورت کامل جواب دیدیم، با این حال کارآفرین موفق در واقع به فردی گفته میشود که در طراحی و اجرای یک کسب و کار به موفقیتهای چشمگیری دست پیدا کرده است. قطعا در مسیر راه اندازی کسب و کار چالشهای زیادی برای کارآفرینان پیش میآید. کسانی که بتوانند در برابر چالشها مقاومت کرده و آنها را پشت سر بگذارند، به یک کارآفرین موفق تبدیل خواهند شد. نکته مثبت در کار کارآفرینان، داشتن ایدههای جدید و خلاقانه است که کسب و کار آنها را متمایز میکند. در این مقاله به بررسی ویژگیهای کارآفرینان موفق و معرفی برخی از آنها میپردازیم. پس برای ورود به مسیر موفقیت با ما همراه باشید.
بررسی مهم ترین ویژگیهای کارآفرین موفق
یک کارآفرین موفق ویژگیهای خاصی باید داشته باشد. با آموزش درست و اصولی میتوان این ویژگیها را به دست آورد.
ریسک پذیری متعادل
ریسک کردن در راه اندازی کسب و کار به عنوان یک رکن بسیار مهم در نظر گرفته میشود. در ریسک میزان موفقیت و شکست مشخص نیست و کارآفرین باید تشخیص بدهد که آیا این ریسک ارزش امتحان کردن را دارد یا خیر. استفاده از ریسکهای غیر معقول، کسب و کار شما را با شکست روبرو میکند. در ابتدا افراد مختلفی ایده شما را یک رویا یا ریسک اشتباه تلقی میکنند که اگر به کار خود ایمان داشته باشید این مسیر برایتان آسان خواهد شد. یک کارآفرین موفق حرفه ای با توجه به شرایط و نوع ریسک بهترین تصمیمگیری را انجام داده و رقبای خود را کنار خواهد زد.
اعتماد به نفس کارآفرین موفق
یک کارآفرین باید به ایده و کسب و کار خود اعتماد داشته باشد. اعتقاد به موفقیت با اعتماد به نفس بالا به وجود آمده و کارآفرین را به موفقیت نزدیک میکند. شاید در مسیر کسب و کار، کارآفرین با شکستهایی روبرو شود؛ اما اعتماد به نفس به او کمک میکند تا مسیر را ادامه دهد. اعتماد به نفس بیش از حد خود یکی از دلایل شکست تلقی میشود.
تلاش مستمر یک کارآفرین موفق
شاید در ابتدای راه، یک کارآفرین تلاش زیادی داشته باشد؛ اما در اواسط راه خسته میشود. زمانی میتوان گفت یک کارآفرین میتواند موفق باشد که تلاش خود را در تمام مسیر به صورت مستمر و پیوسته ادامه دهد. با توجه به وقت و انرژی که برای کار خود میگذارید؛ قطعا درصد موفقیت شما بیشتر خواهد بود.
توجه به ارزشهای غیر مالی
شاید این تصور در ذهن شما وجود داشته باشد که یک کارآفرین موفق تنها برای رسیدن به پول تلاش میکند. به دست آوردن پول میتواند لازمه یک کسب و کار باشد؛ اما تنها دلیل نیست. ارزشهای مختلفی وجود دارد که کارآفرین موفق آنها را اهداف خود میداند. اشتغال زایی، مستقل بودن و عملی کردن ایدهها میتوانند ارزشهای مهمتری نسبت به درآمد باشند.
انعطاف پذیری کارآفرین موفق
ویژگی مهم کارآفرین، انعطاف پذیری در شرایط مختلف است. در هر کسب و کار نیازها و مشتریان مختلف میتوانند شرایط خاص و ویژهای بوجود بیاورند که کارآفرین باید با مدیریت و انعطاف پذیری، مشکلات را حل کند. با توجه به شرایط جامعه باید انعطاف کسب و کار را بالا برد.
شناخت کارآفرین موفق ایرانی و خارجی
تعدا زیادی کارآفرین موفق در سطح جهان و ایران وجود دارد که همگی به الگوی مناسب افراد تازه کار تبدیل شدهاند. در ادامه تعدادی از این کارآفرینان موفق را معرفی میکنیم:
کارآفرین موفق خارجی
- سر ریچارد برانسون: ریچارد به عنوان یک تاجر و سرمایه گذار موفق انگلیسی شناخته میشود که قدرت ریسک بسیار بالایی دارد. راه اندازی شرکت هواپیمایی، سرمایه گذاری در برنامه فضایی و توسعه برند ویرجین گالاکتیک این شخص را به یک کارآفرین موفق و نمونه تبدیل کرده است. اعتماد به نفس بالا و کنجکاوی در اجرای ایدههای نو از مهمترین ویژگیهای سر ریچارد برانسون است.
- آرینا هافینگتون: آریانا به عنوان کارآفرین هافینگتون پست شناخته شده و از زنان قدرتمند دنیای تجارت است. این کارآفرین در دوره کوتاه با فعالیت و تلاش مستمر توانست به موفقیت برسد.
کارآفرین موفق ایرانی
- شهرام شاهکار: ایده ساخت اپلیکیشن تاکسی اینترنتی در ایران با نام اسنپ از جمله مهمترین کارهای این کارآفرین موفق ایرانی است. پیگیری کسب و کار به صورت روزانه و ارتباط و تعامل خوب با کارمندان از مهمترین ویژگیهای این کارآفرین ایرانی میباشد.
- امیر ارسالان قهاری: مدیر عامل بازرگانی نریمان پرشیا و خالق دوربین مدار بسته برند هیرو و همچنین همبنیانگذار آکادمی کسب و کار مدیران مانی با استفاده از تجربه شخصی در بازار در کنار تحصیلات آکادمیک MBA به عنوان یک کارآفرین موفق ایرانی تلقی میشوند که اقدام به برگذاری دوره های بیزینس کوچینگ در شیراز کردهاند.
جمع بندی
با ویژگی های کار آفرین موفق و برخی از این افراد آشنا شدهاید. قطعا شما نیز میتوانید مسیر موفقیت برای تبدیل شدن به یک کارآفرین حرفه ای را طی کنید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.